Sirkus Aikamoinen: Tuorein tulokas Salsa de Satanàs sekä Circus I love you

  • Jouni Ruuth - Nahkanaama, Stoa, 1.9.2017
  • Circus I Love You, Leuven, Belgia, toukokuu 2019 (Kuva: Minja Kaukoniemi)
Sirkus Aikamoisen tuottama Salsa de Satanás täräyttää ensimmäisen demonsa 15.11 Kaamosfestivaalilla Vuosaaressa. 
 
Salsa de Satanás on muusikko-tuottaja Pentti Luomakankaan ja Aikamoisen Jouni Ruuthin perustama sirkus/burleskiyhtye joka tekee teatraalista, mustaa huumoria ja livemusiikkia yhdistelevää esitystä burleskilla sekä sirkuksella höystettynä. Esitystä on harjoiteltu syksyn aikana ja näytille tuodaan 30 min demo, jossa tykitellään musiikkia Beastie Boys -hengessä, kisaillaan uudessa urheilulajissa ja nähdään tasokasta sirkusta.
 
Lavalle nousevat sirkusartisti Jouni Ruuth, muusikko Pentti Luomakangas, muusikko Oskari Martimo ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Ines Kakkonen. Lisäksi luvassa on vieraileva sirkuksen tähti maailmalta. 
 
Ennen Salsa de Satanásia nähdään mm. kotimaisen burleskin pioneerin Frank Doggensteinin burleskiesitys.
Ohjelma alkaa klo.19.00, liput 5 euroa
Facebook-tapahtuma (siirryt toiselle sivustolle)

Circus I love you jatkaa kiertuettaan Ranskassa. Lokakuun esitykset Pariisin eteläpuolella Antonyn sirkusaluella, sekä Auchissa Circa-festivaaleilla ovat olleet loppuunmyytyjä ja saaneet riemukkaan vastaanoton. Vuoden 2019 viimeiset 8 esitystä nähdään vielä marraskuussa 16.-22.11. Les Boréales -festivaalin ohjelmistossa Caenissa, Ranskassa. 

https://www.lesboreales.com/artistes/circus-i-love-you/ (siirryt toiselle sivustolle)

Tämän jälkeen ryhmän jäsenet taputtelevat toisiaan olkapäille hyvästä työstä kuluneen vuoden aikana, ja erkanevat hetkeksi Euroopan eri kulmiin. Circus I love you viettää muutaman kuukauden talviloman, aloittaen vuoden 2020 kiertueensa maaliskuun lopussa Belgiasta.