OPEN CALL – Avoin haku Salo Circus Festivalin ohjelmistoon 7.-9.8.2020

Haku sulkeutuu 29.2.2020.

Salo Circus Festival järjestetään toista kertaa 7.-9.8.2020 Salossa. Etsimme ohjelmistoon esityksiä avoimen haun kautta. Hakemusten tulee olla perillä 29.2.2020 klo 23:59 mennessä osoitteessa . Ohjelmistovalinnat ilmoitetaan huhtikuun aikana.

Etsimme sirkusesityksiä ja muita näyttämöteoksia sekä varietee-illan osaksi tulevia erilaisia sirkus- ja esittävän taiteen numeroita. Toivomme ehdotuksia laajalti kaikilta esittävän taiteen lajeilta, myös musiikin parista. Bändit ja dj:t huom! Voit ehdottaa myös lyhyitä demo-esityksiä työn alla olevista projekteistasi osaksi avoin lava -klubia. Erityisesti myös katu- ja ulkoilmaesitykset ovat tervetulleita! Ohjelmistossa oleville katuesiintyjille varaamme luvan ja paikan esiintyä Salon torin esiintymislavalla, tervetuloa testaamaan salolaisten avokätisyyttä!

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa seuraavat tiedot:

  • Esityksen nimi ja lyhyt esittelyteksti
  • Esityksen kesto ja ikäsuositus
  • Kiertuetyöryhmä tehtävineen
  • Esityksen tekniset tiedot ja tarpeet
  • Tarvittava lavan/ esiintymispaikan koko
  • Esityksen pystytys- ja purkuaika
  • 1-3 kuvaa esityksestä
  • Esitystaltiointi valmiista esityksestä tai musiikkiesityksistä ääninäyte (ei vaadita demo/work-in-progress esityksiltä)

Ilmoitathan myös mahdolliset tiedossa olevat esityksenne, tulemme mielellämme katsomaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta .

Salo Circus Festival on vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestetty esittävien taiteiden tapahtuma, jonka pääpaino on sirkustaiteessa. Vuoden 2020 festivaalin ohjelmisto koostuu esityksistä ja työpajoista sekä keskustelutilaisuuksista ja klubeista. Festivaali on syntynyt halusta vastata paikalliseen ja kansalliseen sirkus- ja esittävän taiteen festivaalien kysyntään ja sen tavoitteena on mahdollistaa taiteiden välistä vuoropuhelua myös kansainvälisesti.

Festivaalin järjestävät Eikka Alatalo & Erika Malkki
salocircus.com (siirryt toiselle sivustolle)