KUTSU: Tuottajien iltapäivä | to 7.11. klo 16-18 (Turku)

Tervetuloa tuottajien iltapäivään Turkuun torstaina 7.11. klo 16-18, Manillan kulttuuritehtaalle!

Nukketeatteritaiteilijoiden verkosto Aura of Puppets toteuttaa kansainvälisen TIP-Festin yhteydessä tuottajien iltapäivän, jonka tarkoituksena on saattaa yhteen vapaan kentän tuotannoista kiinnostuneita tuottajia ja tekijöitä.

Iltapäivän jälkeen on mahdollisuus vapaamuotoiseen illanviettoon – lisäksi kutsumme kiinnostuneet katsomaan TIP-Festin ohjelmistoon kuuluvaa venäläistä Osobnoyak-ryhmän Gerda’s Room -esitystä klo 20 alkaen (kutsuvieraslippu).

Paikat iltapäivään täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja esitykseen on rajoitettu määrä.
Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella!
https://forms.gle/5SaocWEDd4KtWNDKA
Lisätiedot Gerda’s Room -esityksestä
Lisätiedot TIP-Festistä