Haku K&C:n Keidas-residenssiin on nyt auki

Hakuaika 18.11.2019 – 12.12.2019. Huom! Hakuaikaa jatkettu!

Haku Kekäläinen & Companyn Keidas-residenssiin on nyt auki kaikille vapaan kentän taiteilijoille. Vuonna 2020 Keidas-residenssi toteutetaan aikavälillä 18.6.-11.9. ja residenssin teemana on soolotyöskentely.

Keidas-residenssi keskittyy kesällä 2020 tarkastelemaan erilaisia soolotyöskentelyn tapoja. Kekäläinen & Company ja S-projekti (Heli Keskikallio ja Linda Martikainen) toteuttavat residenssin yhteistyössä. Haluaisitko jakaa usein niin yksinäistä soolotyöskentelyä? Otamme vastaan erilaisia ehdotuksia, esityksiä ja työpajoja. Tarjoamme aikaa työskennellä kesällä residenssissä sekä paikan esittää sooloteoksesi syyskuun alussa järjestettävässä Keidas-residenssin soolotapahtumassa.

K&C:n Keidas-residenssi on vapaan kentän taiteilijoille suunnattu projekti, jonka tarkoituksena on mahdollistaa moniääninen taide. Vuosittain Keitaassa työskentelee joukko vapaan kentän taiteilijoita, jotka saavat käyttöönsä residenssi- ja esitysperiodeja K&C Tilasta Helsingin Kaapelitehtaalla.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen 12.12. mennessä. Päätökset valinnoista ilmoitetaan hakijoille viikolla 50.

Lisätiedot ja kysymykset
Sanja Kulomaa
Tuottaja