Hae mukaan Sirkuksen näyteikkuna -katselmukseen esittelemään lapsille ja nuorille suunnattuja sirkusteoksia

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää Helsingissä kulttuurikeskus Caisassa 18.3.2020 klo 16–18 lapsille ja nuorille suunnattujen sirkusteosten esittelytilaisuuden kansainvälisen lasten ja nuorten esittävän taiteen festivaali Bravo!:n yhteydessä. Sirkuksen näyteikkunassa teokset esitellään englanninkielisinä pitchauksina kotimaisten kulttuuritalojen, festivaalien ja teattereiden ohjelmistosuunnittelusta vastaaville henkilöille sekä Bravo! -festivaalin kansainvälisille vieraille.

Näyteikkunaan etsitään nyt lapsille, nuorille ja koko perheelle suunnattuja sirkusteoksia. Yksi ryhmä voi esitellä yhden teoksen. Tilaisuuteen mahtuu mukaan kahdeksan pitchattavaa teosta. Mukaan voivat hakea ryhmät ja taiteilijat, jotka toimivat tai saavat rahoitusta Suomesta.

Pitchauksen kesto on max. 7 min ja käytettävissäsi on projektori ja tietokone. Osallistuminen edellyttää englanninkielisen esittelymateriaalin lähettämistä noin viikko etukäteen. Jos sinulla ei ole aiempaa pitchauskokemusta järjestämme tarvittaessa työpajan tai mentoroinnin aiheeseen.

Haku on avoinna 15.11.–1.12.2019. Ohjelmistovalinnat tehdään joulukuun ensimmäisellä viikolla. Ohjelmaan valittaville teoksille tarjotaan pieni rahallinen tuki esittelymateriaalien valmistamiseen.

Linkki hakukaavakkeeseen: https://forms.gle/nHDwABxcWVF1JEdb6

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää Sirkuksen näyteikkunan yhteistyössä kulttuurikeskus Caisan sekä Suomen Assitej:n ja pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa 14.–22.3.2020 järjestettävän Bravo! -festivaalin kanssa. 

Lisätietoa: kotimaan asioiden päällikkö Johanna Mäkelä, , 050 464 3203