Cirkon loppusyksyn tapahtumia

  • Bells and Spells. (Kuva: Richard Haughton)
  • In Many Hands. (Kuva: Mandy Lyn)

Kevään 2020 ohjelmisto on nyt julkaistu!

Mukana surrealistista huumoria, kriittisiä ääniä, huikaisevaa taituruutta, jännitystä, riskien runoutta, erilaisuuden ylistystä ja kukkaloistoa.
Liput nyt myynnissä!
//
Suuntaa katseesi kohti kevättä ja lue lisää esityksistä osoitteessa https://cirko.fi/ohjelmisto/

Kate McIntosh: In Many Hands

Miltä tuntuu olla lintu, osa sateentekijöiden orkesteria tai havainnoida omia bakteereitaan?
In Many Hands on laboratorio, tutkimusmatka ja meditaatiohetki, joka houkuttelee osallistujansa tutkimaan ja toimimaan: seuraamaan sekä nenäänsä että uteliaisuuttaan.
Esitykset 12.11. ja 13.11. osana Baltic Circle -festivaalia.

ENSI-ILLASSA: Kalle Nio: The Green

Näyttämöä tarkoittavasta teatterislangista nimensä lainaava The Green on vahvan visuaalista teatteria, joka käyttää ilmaisukeinoinaan näyttämötaikuutta, videoprojisointeja, elokuvallista ääntä ja asetelmallisia näyttämökuvia.

The Green ammentaa innoituksensa hauntologiasta, tyhjyyden tunteesta ja YouTuben unboxing-videoista. Tyhjän lavan ja elokuvista tutun green screenin olemattomuus muuttuvat vähitellen eläväksi hahmoksi, joka ottaa näyttämötilan haltuunsa. 1800-luvun näyttämötaikurien tekniikoita uusimpaan video-ja ääniteknologiaan yhdistävän sanattoman esityksen tunnelmat vaihtelevat arkisesta abstraktiin ja maagiseen. The Green johdattelee katsojan epätodellisen äärelle paikkaan, jossa toden ja harhan raja hämärtyy.

NousNous Festival 3.-8.12.

NousNous-festivaalin ohjelmisto on viimein julkaistu! Kallo Collectiven (siirryt toiselle sivustolle) järjestämä festivaali tuo mukanaan fyysisen teatterin kotimaista ja kansainvälistä parhaimmistoa 3.-8.12.
Kuusi eri esitystä, painovoimatonta akrobatiaa, absurdia fyysistä komiikkaa ja kurkistus sosiaalisten roolien taakse.

Liput nyt myynnissä.

Cirkon uudet vaatteet!

Uusi kirkkaampi ilme visualisoi nykysirkuksen hengen. Päivitetty visuaalisuus heijastelee Cirkon arvoja rikkomalla rohkeasti rajoja sekä kokeilemalla uutta, veikeyttä unohtamatta.
Uuden ilmeen takana on Tero Ahonen (siirryt toiselle sivustolle) tiimeineen.