Agit-Cirkin teos 2+2+2 ensi-illassa 15.11.2019

  • Agit-Cirk: 2+2+2. Kuva: Johanna Lehtinen
  • Agit-Cirk: Hypnos. Photo: Amber Hunt

Agit-Cirkin uusin nykysirkusteos 2+2+2 saa ensi-iltansa Kulttuurikeskus Stoassa 15.11 klo 19.

2+2+2 on kuuden taiteilijan tummasävyinen nykysirkusteos, joka nostaa keskiöön yhteiskunnan lokeroihin ahtaman yksilön. Lavalla nähdään kaksi akrobaattia ja kaksi tanssijaa, kaksi pariskuntaa. Valo- ja äänisuunnittelu muotoilevat esiintyjien omaleimaisen liikekielen itsestään hengittäväksi organismiksi, joka yhdistää tanssia ja akrobatiaa virtaviivaisen taidokkaasti. Muut esitysajat ovat 17.11 klo 15:00 ja 19.11 klo 13:00.

Työryhmä: Sirkustaiteilijat Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola, tanssija/akrobaatti Saku Mäkelä, tanssija Riia Kivimäki, valosuunnittelija June Horton-White, äänisuunnittelija Joonas Outakoski, ulkopuolinen silmä Petri Tuominen.
Kesto: 40 min

Katso esityksen traileri tästä linkistä (siirryt toiselle sivustolle)

Liput ja lisätietoja (siirryt toiselle sivustolle)

Joulukuussa 2019 Agit-Cirkin Sakari Männistö harjoittelee odotettua Hypnos-sooloteostaan Helsingissä viikon ajan. Pitkään työn alla ollut teos tullaan valmistamaan vuoden 2020 aikana. Teosta harjoiteltiin Cirkon residenssissä jo vuonna 2018. Esityksestä nähtiin 15 minuutin mittainen demo 2017 lokakuussa osana 531 – Uuden Jongleerauksen Festivaalia.

www.agitcirk.com