Osallistujat IPAY- ja TPAM-verkostoitumis­matkoille valittu

Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskusten verkostoitumismatkoille TPAM Performing Arts Meeting in Yokohamaan, Japaniin ja IPAY International Performing Arts for Youthiin Philadelphiaan, Yhdysvaltoihin on valittu yhteensä viisi sirkustaiteen edustajaa. Matkojen tarkoituksena on edistää sirkustaiteilijoiden kansainvälistymistä, vahvistaa ammattitaitoa ja tarjota mahdollisuus laajempaan verkostoitumiseen.

Tiedotuskeskus myöntää valituille osallistujille matkatukea ja organisoi ohjelman tapaamisineen.

IPAY-tapahtumaan suuntautuvalle matkalle valitut sirkuksen ammattilaiset ovat Kaisa Karkkonen (tuottaja, Tanssiteatteri Hurjaruuth) ja Sari Lakso (tuottaja, Kallo Collective). Tanssin alalta matkalle osallistuvat tanssitaiteilija ja -elokuvantekijä Kati Kallio ja tanssitaiteilija Kati Korosuo (Toisissa tiloissa).

TPAM-tapahtumaan valitut sirkuksen edustajat ovat sirkustaiteilija Salla Hakanpää, Sofi Häkkinen (taiteellinen suunnittelu, Recover Laboratory) ja sirkustaiteilija Mikko Karhu. Tanssin edustajat puolestaan ovat toiminnanjohtaja Marjo Pyykkönen (Carl Knif Company) sekä tanssitaiteilijat Tanja Råman (Taikabox) ja Milla Virtanen.

Matkat ovat osa Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhteistä kansainvälistymishanketta, joka vahvistaa tanssin ja sirkuksen kansainvälistä näkyvyyttä, vientiä ja verkostoja Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa vuosina 2019-20. Hanke on saanut rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.

IPAY International Performing Arts for Youth
järjestetään 21.–25.1.2020 Philadelphiassa Yhdysvalloissa. Kyseessä on jokavuotinen lapsille ja nuorille suunnatun esittävän taiteen ammattilais- ja verkottumistapahtuma. Vuonna 2020 tapahtuman painopiste on sirkus- ja tanssiesityksissä.
Lue lisää tapahtumasta

TPAM Performing Arts Meeting in Yokohama on vuosittainen esittävän taiteen ammattilais- ja verkottumistapahtuma, joka järjestetään 8.–16.2.2020 Jokohamassa Japanissa. Samaan aikaan käynnissä on myös Yokohama Dance Collection -katselmus ja HOT POT -katselmus.
Lue lisää tapahtumasta