Ilmoittaudu nyt: Equity–Otherness–Diversity, 3 seminars on circus arts, Helsinki 1.–2.11.

Kolme tasavertaisuutta, toiseutta ja monimuotoisuutta sirkuksessa käsittelevää tapahtumaa järjestetään yhdessä marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä. Kaksipäiväinen, englanninkielinen luentoja, keskusteluja ja fyysisen työpajan sisältävä tapahtumakokonaisuus koostuu seuraavista osista:

  1. 5th edition of Women in Circus Consortium: Towards Equity in Circus
  2. Words & Acts: The Otherness in Circus, seminar
  3. Cultural diversity in Circus: Mobilities, encounters and solidarities, panel discussion

Tilaisuudet tuovat Helsinkiin muista Pohjoismaista kolme sirkuksen tekijää ja tutkijaa Stacey Sacksin, Camilla Damkjaerin ja Chloé de Buyl-Piscon. Stacey Sacks ohjaa myös fyysisen työskentelyn työpajan, joka on osa  Women in Circus Consortiumin ohjelmaa.  

Katso koko ohjelma >>>

Tapahtumakokonaisuus on avoin kaikille ja osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautuminen on avoinna 30.10. asti, tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Ilmoittaudu tästä >>> 

Yhteistyössä ovat mukana järjestävinä tahoina: Nordic Women in Circus Network, Pohjoismainen kulttuuripiste, Taideyliopiston Teatterikorkeakoulu ja koreografi Iiro Näkki, Cirko – Uuden sirkuksen keskus, Globe Art Point sekä Sirkuksen tiedotuskeskus.

Seuraa myös tapahtuma-sivuja Facebookissa:

3 seminars on circus arts

Women in Circus Consortium, Helsinki

Words & Acts: Otherness in Circus