Cirkon lokakuun uutisia

  • Ballantine Scale (Kuva: Ulla Kokki)

Jäntti & Venna: Ballantine Scale – Love Hurts
Theofanis Kavvadaksen ohjaamalla, 16 mm filmille kuvatulla videolla nähdään koti- ja ulkomailla ansioituneen ilma-akrobaatti Ilona Jäntin eteeristä koreografiaa rengasstrapetsilla. Boudleaux Bryantin säveltämän ja sanoittaman Love Hurts -hittiklassikon uudessa sovituksessa on kuultavissa kaikuja David Lynchin elokuvista, ja se antaa viitteitä Aino Vennan ensi vuonna ilmestyvän levyn tyylilajista. Esityksenä Ballantine Scale kutsuu yleisön teatteritilaan luotuun mystiseen maailmaan, suureen valkeaan telttaan meren rannalle.

Lue lisää

Uusi nykysirkuksen ja kokeellisen jongleerauksen festivaali OBJECT Cirkossa ja Teatteri Unionissa 17.–20.10.

OBJECT – FESTIVAALI IHMISILLE, ESINEILLE JA SIRKUKSELLE Lokakuun 17.–20. päivä Cirko ja Teatteri Union täyttyvät luennoista, sirkusesityksistä, elokuvista ja DJ-musiikista.

Lue lisää

Cirkon syyskauden harjoittelijat esittäytyvät: Tapaa Ida ja Inari

Tutustu Cirkon Työntekojöihin! Tänä syksynä Cirkon viestinnän harjoittelijoina toimivat Ida Pernthaler ja Inari Nikkanen. Kumpikin ponnistaa erilaisista taustoista, eri aloilta ja jopa eri maista. Erojen lisäksi löytyy kuitenkin myös yhtäläisyyksiä. Kumpaakin yhdistävät samankaltaiset intressit ja halu tehdä ekologisesti kestävää viestintää. Kumpikin on hakenut paikkaansa myös taiteen tekemisen puolella ja haluaa tehdä nykysirkuksesta entistä saavutettavampaa.

Lue lisää