Circus Helsingin esiintyvä ryhmä kutsuttu Israeliin

Circus Helsingin esiintyvä ryhmä on kutsuttu esiintymään lokakuussa 2019 kansainvälisille nuorisosirkusfestivaaleille Israeliin, International Circus Convention in Kefar Yehoshua. Matkalle lähtee 13 oppilaan ja 3 opettajan ryhmä. Luvassa on niin sirkusesityksiä kuin työpajoihin osallistumistakin. Myös Circus Helsingin opettajat vetävät työpajoja festivaalin osallistujille.

Circus Helsingin esiintyvän ryhmän uusin kokonaisuus Hygge saa ensi-iltansa Israelissa osana festivaaleja. Suomen ensi-iltansa esitys saa pyhäinpäivänä 2.11. Circus Helsingillä. Esitys ammentaa pohjoismaisesta hygge-ilmiöstä ja kutsuu katsojat turvaan villasukkien ja lämpimien syleilyjen maailmaan. Olohuoneen matoilla nähdään akrobatiaa, käsilläseisontaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, tanssia ja mimiikkaa.