Ammattilaisten aamukahvit 16.10. Taiken tukimuodot sirkustaiteelle & Avoin toimisto

Aamukahvit: Taiken tukimuodot sirkustaiteelle klo 9.30–10.30

Taiken esittävän taiteen toimikunnan sirkustaiteen esittelijä, erityisasiantuntija Laura Norppa, tulee sirkusammattilaisten aamukahvien vieraaksi torstaina 16.10.2019 klo 9.30–10.30 Sirkuksen tiedotuskeskuksen toimistolle (Mariankatu 15b, 00170 Helsinki).

Taiteen edistämiskeskuksen sirkustaiteelle suunnattujen hakumuotojen esittelyn  lisäksi on mahdollisuus kysymysten esittämiseen ja keskusteluun. 

Ilmoita osallistumisestasi 15.10. mennessä, jotta osaamme keittää oikean määrän kahvia. Ilmoittautumiset:  

Sirkusinfon avoin toimisto klo 11–16

Aamukahvien jälkeen voit jäädä työskentelemään toimistomme seminaaritilaan omalla tietokoneellasi klo 11–16. Avoimeen toimistoon ei tarvitse ilmoittautua. Avoin toimisto tarjoaa mahdollisuuden kollegiaaliseen työhön.

Tervetuloa!