20.11. Teatterimuseossa sirkusvieraana Jani Nuutinen

  • (Kuva: Philippe Laurençon)

Sirkustaiteilija Jani Nuutinen saapuu Teatterimuseon sirkusvieraaksi keskiviikkona 20.11. klo 18.30. Nuutista haastattelee Sirkuksen tiedotuskeskuksen toiminnanjohtaja Lotta Vaulo.

Jani Nuutinen
on suomalaisen nykysirkuksen uranuurtaja, joka on tehnyt uransa pääasiassa Ranskassa ja muualla Euroopassa. Vuonna 1996 Nuutinen perusti yhdessä Maksim Komaron kanssa Suomen ensimmäisen uuden sirkuksen ryhmän Circo Aereon, jonka taiteellisena johtajana hän toimii edelleen Komaron ja Sanna Silvennoisen kanssa.

Kokeilevasta, monitaiteellisesta ja kansainvälisestä työskentelystään tunnettu Circo Aereo toimii Suomessa ja Ranskassa, missä Nuutinen on asunut 2000-luvun ajan. Nuutisen tapaan tehdä sirkusta liittyy käsillä tekeminen ja itse rakentaminen. Hän toimii sekä esiintyjänä, ohjaajana että lavastajana teoksissaan ja kiertää omien esitystensä kanssa ympäri maailmaa.

Sirkustaiteilijatapaamisessa Jani Nuutinen
ke 20.11.2019 klo 18.30–20

Teatterimuseon pääsylipulla tai Museokortilla

Sirkusaiheiset tapahtumat järjestetään yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskuksen kanssa.