Wise Fools kiertueella Euroopassa ja Aasiassa

  • Trashpeze AsfaltArtissa (Kuva: Nicholas Rizziero)

Wise Fools polkaisi kesäkiertueensa käyntiin toukokuussa Singaporen Flipside-festivaaleilla 12 näytöksen voimin. Eurooppaan paluun jälkeen oli esityskaluston päivittämisen aika. Oman ilmakiinnitystelineen ja pakettiauton omistaminen on tuonut uusia ja monipuolisia työmahdollisuuksia Trashpeze-esitykselle.

Valtaosa kesän kiertueesta on sijoittunut Italiaan. Trashpeze on nähty kesäkuukausien aikana Meranossa, Lessonassa, Vernascassa, Santa Sofiassa, Muggiassa, Padovassa ja Roanassa. Keikkoja on ollut myös Ranskassa (Sorties de Bain, Granville), Belgiassa (WonderWeekend, Meise), Suomessa (Salo Circus Festival, Salo) ja Latviassa (RE RIGA, Riika). Syyskuun aikana kolmikko suuntaa vielä kahdesti Italiaan, Trevisoon ja Coneglianoon. Lisäksi loka-marraskuussa on luvassa kaksi Aasian vierailua, kohteina Etelä-Korea sekä Japani. Koreassa Wise Fools esiintyy kolmatta kertaa Busanin Street Arts Festivaaleilla ja Japanissa Trashpeze on osana Shizuokan Daidogei World Cupin ohjelmistoa.