Teatterimuseo: Sirkusvieraana Arja Pettersson

Teatterimuseon sirkusaiheisten tapahtumien sarja jatkuu lokakuussa. Keskiviikkona 9.10. klo 18.30 näyttämöllemme nousee taiteilijatapaamiseen Tanssiteatteri Hurjaruuthin perustaja ja pitkäaikainen johtaja, tänä kesänä eläkkeelle jäänyt Arja Pettersson.

Tanssiteatteri Hurjaruuth tunnetaan paitsi tanssi- myös nykysirkusesityksistään. Erityisesti Talvisirkukset Hurjaruuthin näyttämöllä ovat monelle perheelle jokavuotinen perinne. Arja Pettersson on nainen Talvisirkuksen takana ja hän on ohjannut sen peräti 18 kertaa. Tanssiteatteri Hurjaruuth järjestää myös vuosittaista Punainen helmi -naisklovnifestivaalia. Taiteilijatapaamisessa keskustellaan Petterssonin kanssa hänen urastaan erityisesti sirkuksen kannalta, mutta saatetaan sivuta muitakin aiheita. Petterssonia haastattelee Teatterimuseon johtaja Raija-Liisa Seilo.

Sirkustaiteilijatapaamisessa Arja Pettersson
ke 9.10.2019 klo 18.30–20

Teatterimuseon pääsylipulla tai Museokortilla

Sirkusaiheiset tapahtumat järjestetään yhteistyössä Sirkuksen tiedotuskeskuksen kanssa.