Super Sunday herätti huomiota Edinburgh Fringessä

  • Super Sunday (Kuva: Mark Robson)
  • Super Sunday (Kuva: Mark Robson)
  • Super Sunday (Kuva: Mark Robson)

Race Horse Companyn Super Sunday oli 2.-24.8. osana Underbelly Circus Hubin viisivuotis-juhlaohjelmaa maailman suurimmalla esittävän taiteen festivaalilla Edinburgh Fringe. Äärimmäistä akrobatiaa ja huumoria pursuava Super Sunday esitettiin 20 kertaa Lafayette-teltassa, jossa sen näki yhteensä n. 6200 katsojaa. Esitys sai useita “viiden tähden” arvosteluja ja se nimitettiin ehdolle arvostetun Total Theatre Awardsin sirkus-sarjassa.

Super Sunday ja Race Horse Company huomioitiin lehdissä ja online mediassa yhteensä 47 kertaa, joiden lisäksi valtakunnallinen STV esitti kahdessa festivaalikoosteessaan osia Rauli Dahlbergin haastattelusta ja ryhmän harjoituksista. Korkeatasoiseen Fringen tarjontaan kuului myös Kallo Collective: Only Bones 1.0 sekä australialaisen sirkuksen huiput Circa: Humans ja Gravity & Other Myths: Backbone.