Paljonko maksaa? Oman työn arvo tuotemarkkinoinnissa ja brändityössä kaupallisen kumppanin kanssa 23.9.

Cirko – Uuden sirkuksen keskus ja Sirkuksen tiedotuskeskus järjestävät yhteistyössä keskustelutilaisuuden, jossa tarjotaan tietoa kaupallisten sopimusten luonteesta, termeistä ja hinnoittelusta. Kaupallisilla sopimuksilla tarkoitetaan esimerkiksi esiintyvän taiteilijan osallistumista tuotemarkkinointiin tai yrityksen brändäykseen liittyvien kampanjoiden toteuttamiseen.

Puheenvuoroja kuullaan taiteilijoilta sekä ohjelmatoimiston ja ammattiliiton edustajilta. Mukana keskustelussa ovat Anu Kauppi (Live Nation Finland), Veera Lamberg (Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat), sirkustaiteilija Henna Kaikula ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton edustaja. Tilaisuuden luotsaa Cirkon toiminnanjohtaja Riku Lievonen. Puheenvuorojen jälkeen mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun.

Osallistujilla on mahdollisuus lähettää kysymyksiä asiantuntijavieraille etukäteen. Kysymykset lähetetään ilmoittautumislomakkeella ja niitä käsitellään tilaisuudessa anonyymisti. Tilaisuutta ei streamata.  

Maanantai 23.9.2019 klo 14.00–17.00
Paikka: Cirko – Uuden sirkuksen keskus

 

Huom! Ilmoittautumisaikaa on jatkettu!
Ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä tällä lomakkeella.