Lumo Companyn syksy ja koulukiertue

  • Lumo Company: YlösAlas. Kuva: Mikko Pirinen
  • Lumo Company: Vagabond (Kuva: Tommi Kulokas)
  • YlösAlas (Kuva: Mikko Pirinen)
  • (Kuva: Tommi Kulokas)

Lumo Companyn ensimmäinen teos YlösAlas starttaa koulukiertueelle Etelä-Karjalassa syksyllä 2019. Teos lämmitetään uudella kokoonpanolla ja sen pääsevät näkemään kaikki koulut Etelä-Karjalan alueella, noin 60 koulua.

YlösAlas kertoo tarinoita kasvamisesta. Niiden teemoina ovat itsetunto, rohkeus, unelmat ja kiusaaminen. Esitys käsittelee tärkeitä ja aina ajankohtaisia aiheita esittävän taiteen keinoin. Esiintyjät yhdistävät tarinankerronnan sirkukseen ja fyysiseen teatteriin tuoden lavalle ajatuksia ja tunteita herättävän teoksen. Akrobatia, käsilläseisonta ja yksipyöräinen yhdistyvät hauskoihin, koskettaviin ja kannustaviin tarinoihin. Esitys vastustaa koulukiusaamista.

#rohkeus #unelmat #oleomaitsesi niistä on #ylösalas tehty.
Instagram: @ylösalas

Esiintyjinä: Sini Napari ja Elina Raasakka

Tsekkaa traileri teoksesta

Vagabond-teos kiittää kaikkia katsojia ja tukijoita niin Suomessa kuin Englannissa.
Tämä ulkoilmateos on nyt talviunilla ja se nähdään taas ensi kesänä heti kun ensimmäiset kukkaset lyövät läpi horroksen.