KaSa Companyn kesän ja loppuvuoden kuulumisia

  • (Kuva: Mikko Pirinen)

Kaito oli tuottamassa Suomen Nuorisosirkusliiton Nurtsi-Festivaaleja, jotka järjestettiin kesäkuun alussa Espoossa. Festivaaleille osallistui yli 400 harrastajaa, 24 eri sirkuskoulusta ja kuudesta eri maasta. Kaito aloitti loppukesästä European Juggling Conventionin, EJC2020 – Hanko tuotantotiimissä ja jatkaa nyt syksyllä myös Nuorisosirkusliitolla tuottajana. Lisäksi hän on mukana tuottajana nykysirkusteoksessa, jonka suunniteltu ensi-ilta olisi syksyllä 2021. Tosin toimintaa tulee olemaan näillä näkymin jo ensi vuonna. Tästä lisää tuonnempana!

Elokuusta alkaen Sanni on keikkaillut yhdessä Flow- ja tulitaideryhmä Belenoksen kanssa. Sanni on myös palannut äitiyslomalta Pukinmäen sirkuskoulun opettajakaartiin. Loppukesästä Sanni kävi myös hankkimassa ilmajoogaohjaajan pätevyyden.

Sanni ja Kaito pitävät syksyn mittaan pariakrobatiatyöpajoja Suutarilassa Studio Loftilla, jossa Sanni ohjaa myös rengastrapetsitunteja. Lisätietoja Studio Loftin sivuilla: https://www.studioloft.fi