European Juggling Convention 2020 Suomeen – tule mukaan järjestämään!

Maailman suurin jongleeraustapahtuma tulee 11.–19.7.2020 Hankoon. 43. kertaa järjestettävä European Juggling Convention (EJC) tuo Hankoon arviolta 2000–3000 sirkuksen harrastajaa ja ammattilaista. Tapahtuman taustaorganisaationa toimii sosiaalisen sirkuksen yhdistys Sirkus Magenta ry.

EJC on yhteisöllinen tapahtuma, jonka sisältö muotoutuu osallistujien toteuttaman ohjelman pohjalta. Viikon aikana on monenlaisia taiteen ja liikunnan työpajoja ja esityksiä. Lisäksi toiveena on esitellä laajasti suomalaisen sirkuskentän osaamista.

Tapahtuman organisaation rakennetta muodostetaan tällä hetkellä. Festivaali on perinteisesti pyritty järjestämään pitkälti vapaaehtoisvoimin. Kaikki apu ja ideat ovat lämpimästi tervetulleita!

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan vapaaehtoisena, ole yhteydessä Sirkus Magentan koordinaattoriin Leo Kaipiaiseen: ejc2020hanko(a)gmail.com.

European Juggling Convention 2020 -Facebook-sivu löytyy täältä.