Aura Companyn kesä sujui hienosti ja syksy on alkanut mukavasti

  • Radanvarsi-festivaalin teltta

Kesän kuulumisia

Toukokuussa järjestetty Radanvarsi-festivaali oli menestys ja viikonlopun aikana festivaaleilla vieraili yli 400 katsojaa. Kesällä Aura Companyn Emma ja Markus Nivalan esitys Taikahattu tuli ensi-iltaan Turun Seikkailupuistossa ja esitys esitettiin siellä viisi kertaa. Tämän lisäksi esitys vieraili myös Salo Circus Festivalilla elokuussa.

Heinäkuussa Aura Companyn jäsenet Pekka Laamanen ja Alisa Salonen toteuttivat vapaan taiteilijaryhmän kanssa sirkusleirin Romaniassa jatkona Sirkuskiertue Romaniaan -projektille.

Yhdistys toteutti kesällä myös yhteistyössä Turun kaupungin kanssa Lähiösirkus-projektin opettaen sirkusta kolmessa eri Turun lähiössä.

Syksyn 2019 esityksiä ja projekteja

Syksyn ohjelmistossa Aura Companyn taidetilassa nähdään Emma ja Markus Nivalan Sisu-nykysirkusteos (Aura Company) 2.-3.10, open stage-ilta 16.11 sekä Kalle Lehdon sooloteos Chevalier (Race Horse Company) 7.-8.12. Tämän lisäksi Aura Companyn Taikahattu-esitys esitetään Seikkailupuiston Timantti-salissa 18.10, 27.10 sekä 10.12.

Sirkuskoulun ryhmät sekä teatteritunnit alkoivat viikolla 34. Aura Company jatkaa myös Taidelukkari-sirkuskerhojen pitämistä kolmella eri alakoululla yhteistyössä Turun kaupungin kanssa.