Agit-Cirkin syksyssä esityksiä sekä uusi Birch-festivaali Lontoossa

Kiitellyt Väkevä & Lyydia -teokset nähdään pääkaupunkiseudulla 21. ja 22. syyskuuta! Kulttuurikeskus Stoa tuo Eurooppaa kiertäneet teokset tunnelmalliseen musiikkisaliin. Teoksia on esitetty yhteensä 50 kertaa ja ne esitetään intiimissä KomsioDome teltassa. Lippuja on neljään näytökseen rajallinen määrä ja katsojia mahtuu telttaan vain 35 henkilöä kerrallaan.

Lisätietoja ja liput

Agit-Cirk aloittaa uuden monitaiteellisen festivaalin nimeltä Birch! Ensimmäinen Birch-festivaali järjestetään Lontoossa 4.10.2019!! Festivaali tukee ja tuottaa kokeellisia monitaiteellisia teoksia ja taiteilijoita. Tapahtuma on monikeskustainen ja Lontoon tapahtuman jälkeen tapahtuma järjestetään myös muualla sekä Suomessa että ulkomailla. Tapahtuma pyrkii olemaan paikallisesti pieni ja saavutettava, taiteellisesti kunnianhimoinen ja monikeskeisyyden kautta kansainvälinen. Lontoon tapahtumaa tukee Lontoon Suomi-Instituutti. Agit-Cirkin lisäksi tapahtuman ohjelmassa nähdään mm. muusikko Ana Silvera (Guardianin Best Of 2018 Critics Pick).

Huomaa myös Agit-Cirkin ja Race Horse Companyn yhteinen tuottajahaku!