Sirkus Aikamoisen kesä ja alkusyksy

  • Circus I Love You Leuvenissa, Belgiassa. (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • DuoJag.
  • DuoJag.

Sirkus Aikamoinen on kiertänyt vanhainkoteja heinä-elokuun ajan Uudellamaalla. Svenska Kulturfondenin rahoittama DuoJagin 11 esityksen kiertue on kulkenut Hangon, Pohjan, Tenholan, Karjaan, Helsingin, Sipoon, Porvoon ja Loviisan läpi. Seuraavaksi esitys matkaa Malmöfestivalen-tapahtumaan Ruotsiin. Esitysajat sunnuntaina 11.8. klo 18:30 ja 20:30, lisätietoja: https://www.malmofestivalen.se/program/19773

Vanhainkotikiertue jatkuu Uudellamaalla syyskuussa 9.-14.9.

Circus I love you
-esityksen vuoden 2019 kiertueen ensimmäinen osa on menestyksekkäästi takanapäin. Esitys esitettiin yhteensä 35 kertaa Rotterdamissa Alankomaissa, Leuvenissa ja Antwerpenissä Belgiassa ja Evresissä, Hennebontissa, Paimpontissa, Toursissa ja Janzèssa Ranskassa. Kiertue jatkuu taas myöhemmin syksyllä kahden kuukauden ajan.