Kinesteetikot ry: Chi kung -intensiivikurssi 7.-8.9.2019 Helsingissä

Tervetuloa Kinesteetikot ry:n Chi kung -kurssille 7.-8.9.2019!

Chi kung -kurssilla pääset syventymään liikkeen, hengityksen sekä meditatiivisen mielen harjoittamiseen kiinalaisten perinnetaitojen avulla Sifu Markus Kahilan ohjauksessa. Intensiivi on suunnattu esiintyville taiteilijoille, taidealojen opiskelijoille ja kaikille kehollisesta ilmaisusta kiinnostuneille ihmisille. Kurssisisältö on ollut toivottu ja suosittu – vahvistathan paikkasi hyvissä ajoin!

KURSSISISÄLTÖ:
 
Liike, hengitys, meditatiivinen mieli, ja energian harjoittaminen kiinalaisissa perinnetaidoissa
Sifu Markus Kahilan ohjaama chi kung -intensiivikurssi tutustuttaa osallistujat perinteisiin harjoitusmenetelmiin, jotka kehitettiin Kiinan Shaolin-temppeleissä jo 1500 vuotta sitten. Kurssin tarkoituksena on tarjota osallistujille menetelmiä kokonaisvaltaiseen terveyteen, huippusuoritukseen sekä henkilökohtaiseen kehitykseen.
Tämän lisäksi opimme myös alkuperäisessä zen-harjoittelussa käytettyjä meditaatioharjoituksia, sekä kiinalaisissa harjoitusmuodoissa sovellettuja tapoja liikkeeseen, hengitykseen ja voiman kehittämiseen. Tavoitteena on auttaa kehonsa sekä mielensä korkeaan suorituskykyyn luottavia ammattilaisia ylläpitämään hyvää terveyttä, rentoutta, keskittymiskykyä ja korkeaa energiatasoa vuodesta toiseen, ja oppia tehokkaita tapoja kehonhallintaan.
Liike ja energia virtauksessa -kurssi on jatkoa Sifu Markus Kahilan vuonna 2018 ohjaamalle Energian kierrätys liikkeessä -intensiiville. Viikonlopun sisältö tarjoaa uusia harjoitteita aiemmalle kurssille osallistuneille ja on upea mahdollisuus syventyä chi kungin maailmaan uusille tulokkaille.
 
MARKUS KAHILA BIO:
Kurssin ohjaaja Sifu Markus Kahila aloitti kiinalaisten perinnetaitojen harjoittelun vuonna 1999, ja on opettanut vuodesta 2005 lähtien Shaolin Wahnam -instituutin puitteissa Suomen Shaolin Nordicin pääohjaajana. Hän on erikoistunut kiinalaisiin taistelutaitoihin sekä terveyden ja huippusuorituksen saavuttamiseen sekä ylläpitämiseen aidon, alkuperäisen sisäisen harjoittelun kautta.
 
AIKA ja PAIKKA:
LA 7.9. klo 12-16
SU 8.9. klo 11-15
Kulttuurikeskus Sähinä
(Heikkiläntie 10, Lauttasaari, Helsinki)
 
KURSSIMAKSU:
Kinesteetikot ry:n jäsenet 95€ 
(+ 25€ vuoden 2019 jäsenmaksu)
Jäsenhintainen maksu sisältää 8 lisätreenikertaa syksyn 2019 aikana. Lisätreenien sisältönä ovat Liike ja energia virtauksessa – kurssin sekä aiempien yhdistyksen järjestämien intensiivien sisältö.
Ei jäsenet 130€
 
LISÄTREENIT:
Lisätreenien päivämäärät (oikeudet muutoksiin pidätetään) :
Sunnuntaisin klo 12-14
Päivämäärät: 15.9., 22.9., 29.9., 10.11., 17.11., 24.11., 1.12., 8.12.
Paikka: Lauttasaari (tarkempi osoite ilmoitetaan kurssin yhteydessä)
Pelkkä lisätreeneihin osallistuminen on myös mahdollista.
40€ + 25€ jäsenmaksu / 8 treenikertaa
 
LISÄTIETOJA: