Kai Kuutamon kuulumisia

  • Kivinen Kuutamo (Kuva: Teppo Kärkkä)
  • Merkkarit & Kai Kuutamo - Radanvarsi Festivaali (Kuva: Markus Nivala)
  • Kuva: Jukka Tolmunen

Kesä on vierähtänyt pääasiassa vanhojen esitysten ja ryhmien parissa, mutta jotain uuttakin on toki saatu aikaan.

Merkkarit & Kai Kuutamo on kiertänyt Sulkavaa myöten eteläistä Suomea, Kai Kuutamo Showta on nähty ympäri Varsinais-Suomea ja Sirkuskunnan Narrit ovat taas suorittaneet Turun Keskiaikaiset Markkinat ja lukuisat esiintymiset Turun Linnassa.

Kesän uutuutena Salo Circus Festival -tapahtumassa kohtasi yleisönsä ensikertaa uusi kokoonpano Kivinen Kuutamo, johon kuuluu Kai Kuutamon lisäksi kitaristi Sakari Kivinen. Vastaanotto oli erittäin lämmin, ja esitys sujui mallikkasti haastavasta ravintolatilasta huolimatta. Jatkoa seuraa ajallaan, ja tästä 20 minuutin demosta kehkeytyy varmasti vielä jonain päivänä kokopitkä nykysirkusteos.

Syksyllä Kai Kuutamon uusi lastenesitys Matkalaukkusirkus tullaan näkemään ainakin Merimaskun Teatterissa, Turun Teatteri Mundossa, Joensuun Näyttämö-teatterissa sekä myöhemmin vielä Rovaniemellä. Kalenteriin voi tutustua osoitteessa www.matkalaukkusirkus.com