Five Stars Circus – viiden paikkakunnan sirkuskiertue lokakuussa

  • Pauliina Räsänen, Slava Volkov, Corinne Kuzma
  • Kasyan Ryvkin, Elena Sadkova
  • Pauliina Räsänen, Slava Volkov

Viiden tähtiesiintyjän sirkuksessa sulautuvat komiikka, jännittävät sirkustemput, manipulaatio sekä taikamysteerit, jotka seuraavat toinen toistaan nopeatahtisessa esityksessä. Cirque du Soleil’sta tutut esiintyjät Pauliina Räsänen ja maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov hurmaavat maneesilla vahvalla ammattitaidollaan, mutta huikeat, Licedei-teatterissa uraa luoneet klovnit Kasyan Ryvkin ja Elena Sadkova haluavat myös päästä tähtisirkuksen parrasvaloihin. Esityksessä temput saattavat lipsahtaa päälaelleen ja ylösalaisin, joku jopa levitoi. Kuka esiintyjistä lopulta nousee tähtitaivaalle?

Mukana menossa sirkustaitelija Aarni Pahajoki ja muusikko Corinne Kuzma.

Five Stars Circus kiertää Suomessa viidellä eri paikkakunnalla, Rovaniemellä, Vaasassa, Kuopiossa, Turussa ja Helsingissä. Jokaisella paikkakunnalla on vain yksi esitys. Taiteilijat ovat luoneet esityksen yhteistyössä tätä kiertuetta varten, ja se kiertää mahdollisesti myöhemmin myös muissa maissa.

Yhteistyössä ArtTeatro, klovniteatteri Karousel ja Suomi-Venäjä-Seura.

Kesto: 2 tuntia 10 min. sisältää väliajan.

Esitykset:
su 20.10. Rovaniemi, Lappia-talo
ke 23.10. Vaasa, kaupunginteatteri
pe 25.10. Kuopio, kaupunginteatteri
ti 29.10. Turku, Logomo
to 31.10. Helsinki, Savoy-teatteri