Salo Circus Festival 2.-3.8.2019 & keskustelutilaisuus sirkusammattilaisille

Uusi sirkusfestivaali järjestetään Salossa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Salo Circus Festival on esittävien taiteiden tapahtuma, joka tarjoaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille. Luvassa on Varietee-ilta, Open Stage, Festivaaliklubi, PopUp Sirkuskoulu sekä esityksiä Teatteri Provinssin näyttämöllä ja torilla. Osa ohjelmasta on pääsymaksutonta.

Esiintyjät ovat kokeneita sirkuksen ammattilaisia eri puolilta Suomea ja ulkomailta. Festivaalilla vierailee myös palkittuja sekä ulkomailla mainetta niittäneitä ryhmiä kuten Fatal Instrument, Wise Fools, Nuua ja CiRc2m.

Festivaalien aikana voit nähdä ja kokea eri sirkuslajien kirjon ja myös kokeilla itse sirkustaitoja PopUp Sirkuskouluissa ja Parkourakatemian työpajassa. Tapahtumapaikkoina ovat Salon tori, Teatteri Provinssin päänäyttämö ja Bar Bizarre.

Lauantaina 3.8. festivaalin yhteydessä järjestetään myös keskustelutilaisuus sirkusammattilaisille Teatteri Provinssin lämpiössä klo 17-19.

Lisätietoja ohjelmasta ja oheistapahtumista festivaalin nettisivulta ja Facebookista.