Työtä tarjolla: Hämeenlinnan teatterin toimitusjohtaja

Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri Oy on Hämeenlinnan kaupunkikonsernin strateginen yhtiö, jolla on vuonna 2010 valmistunut 350 paikkainen teatterisali Verkatehtaan alueella.

Teatteri hakee toimitusjohtajaa, joka samalla toimii Teatterin muutosjohtajana. Tehtävä on määräaikainen, kaksi vuotta + 2 vuoden optio.

Tehtävänä on kehittää teatterista tuotantotalo, joka käsittää omaa tuotantoa, ostettuja produktioita sekä esitys- ja näyttelijävaihtoja muiden teattereiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa. Toimitusjohtaja vastaa työstään hallitukselle ja yhdessä hallituksen kanssa valitsee työparikseen taiteellisen johtajan samoin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimitusjohtajalta vaaditaan soveltuva korkeakoulututkinto, vankkaa liiketoiminnan ja hallinnonosaamista sekä kokemusta muutoksen johtamisesta. Kokemus myynnistä ja markkinoinnista sekä teatterialan tuntemuksesta katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 1.8.2019 klo 16:00 mennessä.

Hakemus osoitetaan:

Lisätietoja antavat hallituksen puheenjohtaja Irja Appelroth, puhelin 050 60825 (viikolla 26) ja varapuheenjohtaja Pekka Kääriäinen, puhelin 050 5594013.