Sisus juhlii 5-vuotistaivaltaan ja lähtee kesän 2019 kiertueelle

Sisuksen ensimmäinen katukiertue oli tasan viisi vuotta sitten, kesällä 2014. Viisivuotias Sisus aloitti alkutalvesta uuden teoksensa ’Plusplus’ työstämisen ja nyt ryhmä on lähdössä ensimmäisen kokopitkän ulkoilmateoksensa ’Mosh Splitin’ kanssa jo kolmannelle Euroopan kiertueelle. Kiertue kestää toukokuusta syyskuuhun ja loppuvuodesta jatkuvat harjoituksen uuden esityksen tiimoilta. Sisus saa tänä kesänä joukkoonsa mukaansa kourallisen lahjakkaita artisteja, kun ’Mosh Splitiin’ mukaan liittyvät Heidi Latva, Elise Reine sekä Ester Viljanen.

Kesäkausi alkaa toukokuun alussa kahden viikon residenssillä Sveitsissä Mervelien kylässä, jossa ryhmän uudet jäsenet tutustuvat esitykseensä ennen toukokuun puolivälissä koittavaa kesän 2019 ensi-iltaa Sveitsissä osana Young Stage -festivaalia. Sveitsistä matka jatkuu kohti Saksaa ja kiertue päättyy Tanskaan syyskuun lopussa. Esitys tullaan näkemään Sveitsissä, Saksassa, Irlannissa, Belgiassa, Ruotsissa, Tsekissä, Puolassa, Itävallassa, Englannissa sekä Tanskassa.

Käy tsekkaamassa tarkempi kiertueaikataulu nettisivuiltamme www.sisus.net