Koipuu Kulttuurikeskus Caisassa 9.5.–10.5.2019

Koipuu on sellotaiteilija Sergio Castrillon ja sirkustaiteilija Mika Formusen vuonna 2018 valmistunut mukaansa tempaava ja viihdyttävä nykysirkusesitys. Teos yhdistää sellomusiikin vivahteikkaan äänimaailman ja cyr wheelin tanssillisen liikekielen minkä lisäksi Castrillion ja Formunen liikkuvat sulavasti klovnerian äärellä tarjoten yleisölle niin ihmeteltävää kuin makeita nauruja!

Esitys ja konsepti: Mika Formunen ja Sergio Castrillon
Valosuunnittelu: Riikka Vuorenmaa
Tuotanto: Piste Kollektiivi

Ikäsuositus 7+
Kesto 40 min
Kieli sanaton

http://www.pistery.org/koipuu-2/

http://www.caisa.fi/fi/tapahtumat/event/B72F47DEAE09FEBEE6EAFAEB07B1A4CD/Koipuu

Koipuu is an eloquent, dynamic contemporary circus piece by circus artist Mika Formunen and cello artist Sergio Castrillon. It shows a strong connection between the performers and their different disciplines. Koipuu is an ingenious piece filled with delicate and comical scenes.

Performance by Formunen & Castrillon
Light design: Riikka Vuorenmaa

Production: Piste Collective

Age 7+
Duration 40 min
Language –