Tuotantotaidot sirkuskentällä, 9.5. Jyväskylä

Tiedotuskeskus järjestää sirkusalan ammattilaisille suunnatun päivän Jyväskylässä torstaina 9.5.2019 yhdessä Jyväskylän Sirkuskoulun kanssa. Päivän aikana jaetaan tietotaitoa ja kokemuksia liittyen projektien tuottamiseen ja sirkusammattilaisuuteen. Hyviä keskusteluja tiedossa, joten kannattaa matkustaa Jyväskylään kauempaakin!

klo 10–14 Hakemustaidot

Paikka: Jyväskylän Sirkuskoulu, Tanner, Ahjokatu 12

Miten teen hyvän hakemuksen sirkusprojektille? Millaisia rahoitusmahdollisuuksia sille löytyy? Sirkuksen tiedotuskeskuksen projektikoordinaattori Isabel Gonzálezin luento on suunnattu omista projekteista kiinnostuneille sirkuslaisille. Johanna Mäkelä kertoo tiedotuskeskuksen palveluista.

15.30–17.30 Keskustelua ja kokemuksia ammattilaisuudesta

Paikka: Jyväskylän kaupunginteatterin lämpiö, Vapaudenkatu 36

Tule tapaamaan Liljat-teoksen työryhmän jäseniä ja jakamaan kokemuksia ammattilaisena toimimisesta sirkusalalla. Millaisia taitoja ja tietoja ammattilaisena tarvitaan, varsinkin projektityössä? Keskustelua johdattelee Isabel Gonzaléz.

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen tilaisuuteen. Osallistuminen on maksutonta, mutta ilmoittaudu ennakkoon 2.5. mennessä täällä: https://forms.gle/vcWviBhSqynQquv86

Yhteistyössä mukana myös Zero Gravity Company, jonka Liljat-teos nähdään Jyväskylän kaupunginteatterissa syyskaudella.

Lisätietoa: kotimaan asioiden päällikkö Johanna Mäkelä, Sirkuksen tiedotuskeskus, , 050 464 3203