Teatterikissan pääsiäisseikkailu: Muru Mustarastaan kadonnut ääni 20. & 21.4.2019

Maailman sirkuspäivää vietetään lauantaina 20.4. ja siksi tämänvuotinen pääsiäisseikkailummekin on sirkusteemainen!

Kevät on pian täällä ja sirkustirehtööri Muru Mustarastaan johtama kiertävä sirkusseurue valmistautuu uuteen esityskauteen. Teltat ja trapetsit pitäisi tarkistaa, esitettävät numerot ja taikatemput valita ja tehdä vaikka ja mitä muutakin. Mutta voi kauhistus: Muru on kadottanut äänensä. Nokasta ei kuuluu sirkutusta, ei viserrystä, ei edes lyhyttä liverrystä! Mitä tapahtui?

Sirkuskiertueen alkua malttamattomana odotellut Muru alkoi maaliskuussa potea alakuloa, kun jäätä ja viimaa tuntui aina vaan riittävän. Hän menetti uskonsa kevääseen. Ja samalla hän menetti äänensä.

Tule sinä auttamaan! Tule mukaan palauttamaan ääni takaisin Muru Mustarastaalle! Äänenetsijänä saat mukaasi kartan, johon on merkitty tehtävärastit. Kun kaikki rastit on suoritettu, Murun äänen pitäisi palata heleämpänä kuin koskaan. Ehkä Murun sirkus vielä ehtii valmistautua kesäkiertueelle!

Teatterikissan pääsiäisseikkailu: Muru Mustarastaan kadonnut ääni
Lauantaina 20.4. ja sunnuntaina 21.4.2019 klo 12–15

Seikkailuun voi tulla oman aikataulun mukaan, kuitenkin viimeistään klo 14.30. Museon pääsylipun hinnalla, ennakkovarausta ei tarvita.

Teatterimuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G
Helsinki

(Lähde: Teatterimuseon tiedote 1.4.2019)