Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii näyttämömestaria

Tanssiteatteri Hurjaruuth etsii NÄYTTÄMÖMESTARIA vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen

Näyttämömestarin vastuulla on esitysten pystytykseen ja purkuun liittyvät työt, lavasteiden rakennus ja muut teatterin toimintaan liittyvät erikseen sovittavat työtehtävät. Työskentely tapahtuu pääasiassa itsenäisesti, mutta toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä tuotannon ja muun teknisen henkilökunnan kanssa. Näyttämömestari toimii produktioihin määräaikaisesti kiinnitettävien näyttämöteknisten henkilöiden lähiesimiehenä.

Tanssiteatteri Hurjaruuthilla on oma näyttämö, verstas ja varastotilat Kaapelitehtaalla. Lisäksi vuosittain tuotetaan vuokratiloihin Talvisirkus sekä esiinnytään kiertueella Suomessa ja ulkomailla. Omalla näyttämöllä järjestetään keväisin oman tuotannon lisäksi kaksi kansainvälistä festivaalia.

Hakijalta edellytetään monipuolista osaamista näyttämö- ja esitystekniikan alalla, soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus ja kiinnostus ilmakiinnityksiin, hyvät tietotekniset taidot sekä ajokortti. Arvostamme intoa uuden oppimiseen sekä ennakkoluulotonta asennetta. Vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky, joustavuus, paineensietokyky ja organisointitaito ovat edellytyksenä tehtävässä suoriutumiseen.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Koeaika neljä kuukautta. Palkkaus teatterialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa teatterinjohtaja Arja Pettersson. Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.4 mennessä osoitteeseen 

Työpaikan osoite Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 A / 117, 00180 HELSINKI
Työaika kokoaikatyö, 38,25 h/vko
Työn kesto yli 12 kuukautta, vakituinen työ
Haku päättyy 30.04.2019 klo 23:59
http://www.hurjaruuth.fi