Sirkustaiteilija, hae mukaan osallistujaksi Montréaliin ja Helsinkiin kesällä 2019!

Etsimme 2-3 alle 35-vuotiasta sirkustaiteilijaa tutustumaan, eli osallistumaan vierailijoina Montréal Complètement Cirque -festivaaleilla järjestettävään kansainväliseen MICC (Marché International de Cirque Contemporain) – markkinointitapahtumaan, sekä Helsingissä järjestettävään kansainväliseen sirkuksen, tanssin ja teatterin Performing HEL -showcasetapahtumaan.

Sirkuksen tiedotuskeskus on hankekumppani kanadalaisen, Montréalissa sijaitsevan La Tohu -sirkuskeskuksen kanssa. Yhteistyöhankkeemme Circus Crossroads tarjoaa mahdollisuuden suomalaisille ja kanadalaisille sirkustaiteilijoille verkottua keskenään sekä osallistua vierailijoina kahteen kansainväliseen, sirkusalalle keskeiseen showcase- ja markkinointitapahtumaan tänä kesänä.

Hankkeen tavoitteena on, että suomalaiset ja kanadalaiset sirkustaiteilijat saavat mahdollisuuden jakaa ajatuksiaan työstään ja osaamistaan keskenään, sekä samalla tutustua sirkusalan keskeisiin verkottumis- ja markkinointitapahtumiin. Näissä tapahtumissa on mahdollisuus oppia oman työnsä markkinoinnista, saada uusia työkaluja työstään viestimiseen sekä laajentaa verkostojaan alalla.

Montrealin MICC järjestetään 8.-11.7.2019
Performing HEL -showcase järjestetään 29.8.-1.9.2019

Hae mukaan hankkeeseen! Lähetä meille 30.4. mennessä vapaamuotoinen hakemus, jossa perustelet alla olevien kriteerien mukaisesti, miksi olet paras hakija hankkeeseen. Voitte hakea myös 2-3 hengen työryhmänä, jos täytätte yhteiset kriteerit.

Hankkeeseen osallistuvien valintakriteerit:

  • Alle 35-vuotias
  • Sirkustaiteilija
  • Toimii Suomessa, sekä myös Ruotsissa ja/tai Tanskassa vuonna 2019. Esim. Käynnissä oleva yhteistyö ruotsalaisten ja/tai tanskalaisten toimijoiden kanssa. (Rahoittajan vaatimus)
  • Oma kiinnostus oppia sirkusalan verkottumis- ja markkinointitapahtumista ja hyödyntää tätä oppia työssään jatkossa
  • Halu verkostoitua Quebecin alueelta tulevien sirkustaiteilijoiden kanssa
  • Mahdollisuus matkustaa Montréaliin 7.-12.7. sekä mahdollisuus osallistua Helsingin showcase-tapahtumaan ja verkottumiseen 28.8.-2.9., sitoutuminen molempiin tapahtumiin ja ajankohtiin.

Lisätietoja ja hakemukset:

Hanketta tukevat Pohjoismainen ministerineuvosto ja Quebecin aluehallinto.