Race Horse Companyn kevään kuulumisia

  • Toimitilan lattiaa rakentamassa Race Horse Companyn Rauli Dahlberg. (Kuva: Antti Suniala)
  • Race Horse Company: Chevalier. (Kuva: Hannu Huhtamo)

Race Horse Company: Chevalier
Ensi-ilta 3.5.
Esitykset 3.-19.5. Cirko

Chevalierissa nykysirkus kohtaa perinteisen hevossirkuksen. Keppihevosten ratsailla laukkaavan Kalle Lehdon sooloteoksen ideat on poimittu perinteisen hevossirkuksen esityksistä. Nykysirkuksen, elävän musiikin ja videotaiteen keinoin lapsille ja perheille suunnattu esitys vie katsojansa retkelle sirkuksen uljaiden ratsujen maailmaan. Chevalier saa ensi-iltansa Cirko – Uuden sirkuksen keskuksessa 3. toukokuuta.

Esityksen ohjauksesta, käsikirjoituksesta ja tirehtöörinä esiintymisestä vastaa Race Horse Companyn taiteellinen johtaja ja sirkustaiteilija Kalle Lehto, joka on myös yksi ryhmän perustajajäsenistä. Lavalla nähdään laaja kavalkadi sirkuslajeja akrobatiasta klovneriaan keppihevosilla ja Lehdon omintakeisella break-tanssijan liikekielellä sekä humoristisella tyylillä höystettynä.
Cirkon tiedote
www.racehorsecompany.fi/chevalier

Race Horse Companyn uusi toimitila avattu!

Helsingin kaupunki myönsi Race Horse Companylle 3-vuotisen kehittämisapurahan vuosille 2019-2021, jonka avulla ryhmä on vuokrannut Tattarisuolta itselleen toimitilan. Tilaan rakennetaan teatterilavan kaltaiset harjoittelumahdollisuudet ryhmän omille tuotannoille, jonka lisäksi tilaa vuokrataan myös residenssikäyttöön muille esittävän taiteen ryhmille. Toimitilassa on yhteistyössä mukana Susanna Leinonen Company, jonka toteuttamassa yleisötyöhankkessa Race Horse Company on osallisena.

Toimitilan esittely 26.4. klo 11-13. Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Super Sunday audition/casting call!

Race Horse Company etsii uutta vipulauta- ja trampoliiniakrobaattia elokuussa ja syys/lokakuussa tapahtuvaan Super Sunday -esityksen Euroopan kiertueeseen, joka sisältää noin 30 esitystä. Jatko ryhmässä myös mahdollinen. Lähetä CV ja harjoitus/esitysvideo osoitteeseen !