Kai Kuutamon Matkalaukkusirkus ja muita kuulumisia

  • (Matkalaukkusirkus-kuva: Jukka Tolmunen)

Sirkustaiteilija Kai Kuutamon kuvioista eri kokoonpanojen kanssa voi lukea tästä.

Kaikki Kuutamon vielä nykyään esitettävät esitykset, kuten myös jo pöytälaatikkoon siirtyneet esitykset löytyvät osoitteesta: www.kaikuutamo.com
Tässä siis aktiivisimpien esitysten ja ryhmien kuulumisia.

Kai Kuutamon uusi päiväkoteihin suunniteltu yhden miehen esitys Matkalaukkusirkus on kiertueella Varsinais-Suomen päiväkodeissa huhtikuun ajan. Esitystä tukevat Varsinais-Suomen Kulttuurirahasto ja kuinkas ollakaan Sirkussirkus Putiikki Turusta.
Lisätiedot esityksestä ja kiertueesta: www.matkalaukkusirkus.com

Merkkarit & Kai Kuutamo toteutti maaliskuussa koulukiertueen Sastamalassa yhteistyössä museo Pukstaavin kanssa. Kokoonpano kiersi kaikissa seudun kahdeksassa ala-asteessa esiintymässä viikon aikana. Kesällä Merkkarit & Kai Kuutamon voi nähdä esiintymässä tapahtumissa ja festivaaleilla.
Lisätiedot ja esityskalenteri: www.merkkarit.com

Myös Herttakuninkaat ovat esiintyneet moneen otteeseen jo alkuvuoden aikana Turun Seikkailupuistossa ja myös kansainvälisillä vesillä Skidit-risteilyllä. Kesällä on tiedossa ulkoesityksiä pääkaupunkiseudulla ainakin Itä-Helsingissä ja Kannelmäessä.
Lisätiedot ja esityskalenteri: www.herttakuninkaat.com

AarnioKuutamo Company pitää luovaa taukoa, ja harrastaa mielikuvaharjoittelua hioakseen Pohjolan Äijä -esitystä uuteen uskoon vuodeksi 2020. Myös kevyempi helpommin liikuteltava versio suositusta Kai Kuutamo & Aimo Annos -esityksestä on kytemässä takaraivoissa.
www.pohjolanaija.com
www.sirkussirkus.com/kkaa

Sirkuskunnan Narrit nähdään taas kerran Turun keskiaikaisilla markkinoilla, ja yhteistyö Turun Linnan tapahtumien kanssa jatkuu.
http://www.sirkussirkus.com/kaikuutamo/leikarit.php