Aura Companyn uutisia

  • Race Horse Company: Motosikai (Kuva: Ed Simmons)

Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company järjestää ensimmäisen esittävän taiteen Open Stage -iltansa pitkäperjantaina 19.4 taidetilassaan Turussa. Illan aikana nähdään mm. sirkus- ja musiikkiesityksiä.

Haluatko esiintymään Open Stageen? Tervetulleita ovat kaikki esittävän taiteen tekijät. Aura Company tarjoaa käyttöön teatteritilan valo- ja äänikalustoineen esitystä varten. Tilasta löytyy ilmakiinnitykset sekä tanssimatot. Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen .

Huhtikuun lopussa 27.-28.4. Aura Companylla nähdään Sirkus Supiaisen Lennä lennä -esitys. Lennä, lennä on ajatuksia herättävä humoristinen sirkusesitys. Esityksessä yhdistyvät korkeatasoinen sirkustekniikka, vuorovaikutteiset puheosuudet sekä valloittavat persoonat. Esitys sisältää raivokkaan hempeitä sirkusnumeroita, hervotonta huumoria, rutkasti leikkimieltä sekä yhdessä tekemisen ja kokemisen riemua. Koko perheelle sopiva sirkusesitys sukeltaa kysymysten ja vastausten värikkääseen maailmaan ilosta, unelmista, oppimisesta ja ystävyydestä.

Aura Company järjestää aikuisille suunnatun ilma-akrobatia -ja teatteri-improvisaatioviikonlopun työpajojen muodossa 4.-5.5. Molemmat työpajat on suunnattu kaikentasoisille, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta osallistuaksesi työpajoihin. Ilma-akrobatiatunneilla pääsee kokeilemaan eri ilma-akrovälineitä tai syventämään jo opittuja taitoja. Opettajana toimii sirkustaiteilija Emma Nivala. Teatteri-improvisaatiotunneilla tehdään lajiin kuuluvia harjoitteita, leikitään ja pidetään hauskaa paineettomassa ilmapiirissä. Opettajana toimii näyttelijä Alisa Salonen. Ilmoittautumiset: .

Toukokuussa Aura Companyn taidetilan ja pihapiirin valtaa esittävän taiteen Radanvarsi-festivaali. Esityksiä ja työpajoja järjestetään teatterisalissa, ulkolavalla ja sirkusteltassa. Festivaalilla nähdään mm. Race Horse Companyn Motosikai. Suomea ja maailmaa kiertänyt huimapäinen esitys rantautuu ensimmäistä kertaa Turkuun. Radanvarsi-festivaalin koko ohjelmisto julkaistaan kokonaisuudessa viikolla 15.

Kalenteri
19.4. Piiiitkäperjantain Open Stage
27.-28.4. Lennä, lennä – esitys ilosta, unelmista ja ystävyydestä (Sirkus Supiainen)
4.-5.5. Aura Companyn aikuisten ilma-akro & teatteri-improtyöpajat
18.-19.5. Radanvarsi-festivaali

Lisätietoa esityksistä, työpajoista, festivaalista sekä muusta toiminnastamme löytyy Facebook- ja nettisivuiltamme:
www.facebook.com/SirkusTeatteriAura/
www.sirkusteatteriaura.com