Sirkus Kia Ora! etsii sirkusopettajaa elokuusta alkaen

Sirkus Kia Ora! on Järvenpäässä ja Tuusulassa toimiva sirkustaiteen perusopetusta antava sirkuskoulu, joka toimii Keski-Uudenmaan Tanssiopisto KETOn yhteydessä. Kia Ora! on KETOn sirkuslinja. Lukuvuosi
2019-2020 on sirkuksen kolmas toimintavuosi.

Etsimme yhtä tai kahta sirkusopettajaa työskentelemään osa-aikaisessa, tuntipalkkaisessa työsuhteessa elokuusta 2019 alkaen. Opetusillat ovat tiistai, keskiviikko ja torstai, sekä lisäksi on mahdollisuus pitää sirkussynttäreitä lauantaisin. Opetus tapahtuu Järvenpäässä kahdessa eri toimipisteessä (sama toimipiste koko illan). Molempiin toimipisteisiin on alle kilometrin matka Järvenpään rautatieasemalta. Matka Helsingistä Järvenpäähän lähijunalla kestää 25 minuuttia. Palkkauksessa huomioidaan opettajan koulutus ja aikaisempi kokemus, palkan lisäksi työnantaja myöntää työmatkaetuutta. Edellytämme akrobatian ja/tai sirkuslajien monipuolista osaamista sekä hyvää suomenkielen taitoa. Oma-aloitteisuus ja kiinnostus sirkuskoulun toiminnan kehittämiseen katsotaan eduksi.

Koska olemme nuori koulu, Sirkus Kia Ora!ssa on mahdollisuus vaikuttaa sirkuskoulun kehittymiseen ja rutiinien ja toimintatapojen muodostumiseen. Meininki Järvenpäässä on mainion leppoisa ja silti tekevä. Täällä on hyvä rauha työskennellä.

Tanssiopisto KETO on toiminut 29 vuotta. KETOssa työskentelee 6 kuukausipalkkaista työntekijää ja useita tuntipalkkaisia opettajia. Tanssi- ja sirkuslinja tukevat toisiaan ja synergiaa pyritään kasvattamaan tulevaisuudessa. Tutustu meihin www.keto.fi

Lisätietoja voit kysyä sirkuskoulun rehtori Kaisa Järveliniltä sähköpostitse kaisa.jarvelin(a)keto.fi ja puhelimitse 045 1113266

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV rehtori Järvelinille ke 3.4.2019 klo 20 mennessä.