Performing HEL -ohjelmistohaku päättyi – hakemuksia tuli 110

Kansainvälisten ja kotimaisten teattereiden ja festivaalien ohjelmistosta päättäville suunnattuun katselmukseen haki määräaikaan mennessä 110 sirkuksen, tanssin ja teatterin alan taiteilijaa tai ryhmää. Ohjelmistovalinnat tehdään ja ohjelmisto julkaistaan huhtikuun loppuun mennessä.

Elo-syyskuun vaihteessa järjestettävä kotimaisen esittävän taiteen Performing HEL -showcasen ohjelmisto koostuu tanssin, sirkuksen ja teatterin esityksistä, demoista ja pitchauksista. Lisäksi katselmukseen liittyen järjestetään kaikille avoin kiertuetoimintaan ja oman työn myymiseen keskittyvä koulutuspäivä toukokuussa.

Ohjelmistovalinnoista vastaavat Tanssin tiedotuskeskus, Sirkuksen tiedotuskeskus, Helsingin juhlaviikot, Svenska Teatern, Espoon kaupunginteatteri ja Suomen kansallisteatteri.

Performing HEL showcase järjestetään Helsingissä 29.8.-1.9.2019. Tapahtumaa tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.