Avoin haku Salo Circus Festivalin ohjelmistoon 2.-3.8.2019

Salo Circus Festival järjestetään ensimmäistä kertaa 2.-3.8.2019 Salossa. Etsimme ohjelmistoon esityksiä avoimen haun kautta. Hakemusten tulee olla perillä 31.3.2019 klo 23:59 mennessä osoitteessa . Ohjelmistovalinnat ilmoitetaan huhtikuun aikana.

Etsimme valmiita sirkusesityksiä sekä varietee-illan osaksi tulevia erilaisia sirkus- ja esittävän taiteen numeroita. Toivomme ehdotuksia laajalti kaikilta esittävän taiteen lajeilta myös musiikin parista. Bändit ja dj:t huom! Voit ehdottaa myös lyhyitä demo-esityksiä työn alla olevista projekteistasi osaksi avoin lava -klubia. Myös katu- ja ulkoilmaesitykset ovat tervetulleita!

Voimme tarjota pientä tukea matkoihin ja festivaalin tuotto jaetaan esiintyjien kesken. Katuesiintyjät, teille varaamme luvan ja paikan, tervetuloa testaamaan salolaisten avokätisyyttä!

Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa seuraavat tiedot:

  • Esityksen nimi ja lyhyt esittelyteksti
  • Esityksen kesto ja ikäsuositus
  • Kiertuetyöryhmä tehtävineen
  • Esityksen tekniset tiedot ja tarpeet
  • Tarvittava lavan/ esiintymispaikan koko
  • Esityksen pystytys- ja purkuaika
  • 1-3 kuvaa esityksestä tai musiikkiesityksistä ääninäyte
  • Esitystaltiointi valmiista esityksestä (ei vaadita demo/work-in-progress esityksiltä)

Ilmoitathan myös mahdolliset tiedossa olevat esityksenne, tulemme mielellämme katsomaan mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja voi kysellä osoitteesta .

Salo Circus Festival on vuonna 2019 ensimmäistä kertaa järjestettävä jokavuotiseksi festivaaliksi tähtäävä esittävien taiteiden tapahtuma, jonka pääpaino on sirkustaiteessa. Ohjelmisto koostuu esityksistä ja työpajoista sekä keskustelutilaisuuksista ja klubeista. Festivaali on syntynyt halusta vastata paikalliseen ja kansalliseen sirkus- ja esittävän taiteen festivaalien kysyntään ja sen tavoitteena on mahdollistaa taiteiden välistä vuoropuhelua myös kansainvälisesti.

Festivaalin järjestävät: Erika Malkki & Eikka Alatalo

(Lähde: Salo Circus Festivalin tiedote 4.3.2019)