Agit Cirkin kuulumisia & tuottajahaku

  • 2+2+2 (Kuva: Johanna Lehtinen)
  • JONG (Kuva: Teemu Ullgren & Maija Toivanen)

Agit-Cirkin Sakari Männistö ja Sampo Kurppa ovat mukana Sanja Kososen johtamassa teoksessa Cry Me a River, jonka ensi-ilta on vuonna 2020. Teosta harjoitellaan Cirko – uuden sirkuksen keskuksessa maaliskuussa.

Sakari valmistautuu JONG-teoksen esittämiseen huhtikuussa Vaasassa. Agit-Cirkin tuottama ja Lotta Wennäkosken säveltämä JONG esitetään Vaasan Kaupunginorkesterin kanssa Vaasan Kaupungintalolla 4.4. klo 19:00. Konsertti on yhteiskonsertti Korsholman Musiikkijuhlien kanssa. Lue lisää täältä.

Sakari työskentelee Makeshift Companyn tulevan teoksen Ghost Town (työnimi) parissa. Teoksen ensi-ilta on suunniteltu vuodelle 2020 ja sen työryhmässä on mukana Sakarin lisäksi tällä hetkellä: foley-artisti Heikki Kossi, mediasuunnittelija Aku Meriläinen ja tanssija Emma Lister. Teosta työstetään maaliskuun aikana Englannissa yhdessä dramaturgi Lou Copen kanssa. Teosta harjoitellaan alkusyksyllä 2019 Koneen residenssissä Mynämäellä.

Sampo Kurppa esiintyy 4.-9.3.2019 Mexico Cityssä monitaiteellisessa illallisessa Monkey Town. Neljän kuukauden aikana ruokailijat nauttivat viikoittain vaihtuvan taiteilijan esityksestä ruokailun ja videotaiteen lomassa.

Agit Cirkin uutta esitystä 2+2+2 harjoiteltiin helmi- maaliskuussa Cirko – uuden sirkuksen keskuksessa kahden viikon ajan. Teoksessa esiintyvät Agit-Cirkin Jenni Lehtisen ja Sasu Peistolan lisäksi Saku Mäkelä ja Riia Kivimäki. Teoksen ensi-ilta on loppuvuonna 2019.

Agit-Cirk etsii tuottajaa. Agit-Cirkin tuottajalta edellytetään kiinnostusta nykysirkukseen ja muihin esittäviin taiteisiin, sekä kokemusta pienessä organisaatiossa työskentelemisestä. Tuottajan työn sisältö ja odotukset määritellään yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Työsuhde on osa-aikainen (50%) ja palkkauksessa seurataan TEME:n suosituksia. Työsuhteen alkamisaika sovitaan erikseen. Laittakaa viesti jos tiedätte jonkun tai olette kiinnostuneita!

(Lähde: Agit Cirkin tiedote 3.3.2019)