Kutsu ja kysely: Taiteilijavetoisten toimijoiden tapaaminen

Olemme järjestämässä vertais- ja verkostoitumistapahtumaa helsinkiläisille eri taiteenalojen taiteilijavetoisille ryhmittymille, yhteenliittymille, tiloille, verkostoille ja toimijoille. Lähtökohtana on koota toimijoita yhteen, tutustua, keskustella, kartoittaa eri toimijoiden haluja ja tarpeita sekä mahdollisesti verkoston perustaminen.

Onko jotain, missä toimijat voisivat oppia toisiltaan, jakaa toimintatapoja, resursseja tai muodostaa yhteenliittymiä? Tapahtuman tarkoituksena on verkostoituminen ja vertaistuki. Ajatuksena on, että kokoontumisen agenda määrittyisi osallistuvien intresseistä käsin. Siksi pyytäisimme organisaatiotanne täyttämään linkin takaa löytyvän kyselyn (täyttäminen kestää alle 15 min)!

Linkki kyselyyn: https://goo.gl/forms/WXEhbDwix9o2SRo83

Aika ja paikka:
Lauantai 16.3.2019, klo 11-17
Kulttuurikeskus Stoa (Turunlinnantie 1, Itäkeskus, Helsinki)

Jokaisesta organisaatiosta toivomme paikalle 1-2 edustajaa. Toivomme ilmaisemaan kiinnostuksestanne ja vastauksia kyselyyn 19.2. mennessä. Mietimme kestoa ja rakennetta kyselyn vastausten perusteella ja informoimme tarkemmasta ohjelmasta kiinnostuneille lähempänä. Osallistuminen on maksutonta. Jos tapaaminen osoittautuu hedelmälliseksi, koetaan tarpeelliseksi ja halua on, kokoontuminen voisi toimia lähtölaukauksena 1-2 kertaa vuodessa kokoontuvalle verkostolle. Osallistuminen ei kuitenkaan sido mihinkään.

Lisätietoja Facebook-tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/255433452056132/

Tapahtumaa on järjestämässä vapaa yhteenliittymä eri taide- ja taiteilijaorganisaatioiden aktiiveja (Pois poteroista -liike, Nuoren voiman liitto, Kiila, nynnyt, Esitystaiteen seura, Euphoria Borealis, Museum of Impossible Forms, Pixelache ja Catalysti).

Jos on mitään kysyttävää, älkää epäröikö meilata osoitteeseen !

(Lähde: Tapahtuman järjestäjien tiedote 22.1.2019)