Circus Ruska Festival on aivan kulman takana!

Helmikuulle takaisin siirtynyt Circus Ruska Festival käynnistyy perjantaina 15. helmikuuta. Festivaali tarjoaa sirkusammattilaisille, sirkuksen ystäville ja yleisölle tunnelmallisen ja ohjelmarikkaan kohtaamispaikan. Ensimmäistä kertaa Hiedanrannan kulttuurikeskus Kuivaamossa järjestettävällä festivaalilla nähdään niin kotimaisia, kuin kansainvälisiäkin huippuartisteja.

Festivaalin kruunaa lauantai-illan festivaaliklubi, jossa kabareehenkisestä ohjelmasta vastaavat mm. Jani Suihkoen, Hanna Moisala, Anssi Kolehmainen sekä Laura Tikka. Festivaaliklubiin on ilmainen sisäänpääsy ja tapahtuma on k-18.

Circus Ruska Festival järjestää yhteistyössä Sirkus Faktorin kanssa ohjelmistoa myös ammattilaisille. Ammttilaisohjelmaan voit tutustua tästä www.sirkusfaktori.fi/tapahtumat

CIRCUS RUSKA FESTIVAL 15.–16.2.2019
Katso koko festivaalin ohjelma: www.circusruska.com/festival
Tai Facebookissa: www.facebook.com/circusruska