Circus Helsinki etsii siviilipalvelusmiestä

Circus Helsinki etsii siviilipalvelusmiestä salimestarin toimeen vastaamaan harjoitustilan ja sosiaalitilojen siisteydestä ja turvallisuudesta. Lisäksi salimestari auttaa koulun tapahtumissa ja esiintymiskeikoilla koulun ulkopuolella sekä huolehtii pienitöisistä korjaus- ja huoltotoimenpiteistä sekä muista sekalaisista töistä.

Salimestarin työpäivät ovat pääsääntöisesti ke-su. Työaika on klo 7–14 välillä, mutta tapahtumien yhteydessä myös ilta- ja yöaikaan.

Katsomme eduksi kiinnostuksen sirkustaidetta ja muita esittäviä taiteita kohtaan. Siviilipalvelusmies voi hyödyntää Circus Helsingin harjoitustilaa ja välineistöä omaan harjoitteluunsa palveluksen ajan. Tehtävän suorittaminen edellyttää B-ajokorttia ja hyvää fyysistä kuntoa.

Tehtävän aloitus 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut tehtävästä ja hakemukset rehtori Senja Pihkolle 1.4.2019 klo 16 mennessä osoitteeseen .

Lisätietoa siviilipalveluksen käytännön asioista voit lukea Siviilipalveluskeskuksen sivuilta.