Avoin haku: Kulttuurimylly avaa ovensa vapaan kentän ryhmien esitysvierailuille

Maria Baric Company on avannut Itä-Helsinkiin uuden teatteri- ja kulttuuritilan, Kulttuurimyllyn. Avajaisia juhlittiin marraskuussa 2018. Kulttuurimylly sijaitsee aivan Myllypuron metroaseman vieressä, saman katon alla Liikuntamyllyn kanssa. Mahdollistaakseen esitysvierailut nukketeatterin, musiikin, teatterin, tanssin ja sirkuksen vapaan kentän toimijoille Kulttuurimyllyssä Maria Baric Company käynnistää haun Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon.

Vierailuohjelmistoon haetaan Kulttuurimyllyn nettisivuilla olevalla lomakkeella 20.3. mennessä. Ohjelmistovalinnoista vastaa Kulttuurimyllyn taiteellinen työryhmä ja tuotantotiimi. Kevään 2019 haussa etsitään ensisijaisesti vierailuesityksiä, jotka voidaan toteuttaa Kulttuurimyllyssä vuoden 2019 aikana. Esitysvierailuja on mahdollista sopia Kulttuurimyllyn vierailuohjelmistoon jo huhtikuusta alkaen.

Vierailuohjelmistoon valitut ryhmät saavat maksutta toisen Kulttuurimyllyn näyttämösaleista (Pegasos tai Feeniks) käyttöönsä sovitulle ajanjaksolle, sekä erikseen sovittavan määrän harjoitus- ja rakennusaikaa esitysten tai konserttien valmisteluun. Kulttuurimylly myös mahdollistaa vierailijoille esitysten lipunmyynnin automatisoinnin suoraan Kulttuurimyllyn oman lippukaupan kautta ja auttaa vierailuohjelmistoon valittujen esitysten ja konserttien tiedotustyössä omien viestintäkanaviensa kautta. Vierailuohjelmiston ryhmät saavat itselleen kaikki omista esityksistään saatavat lipputulot, mutta vastaavat itse esitystensä muista tuotantokuluista sekä esitystensä lippujen hinnoittelusta ja markkinoinnista.

Maria Baric Company järjestää keskiviikkona 13.3. klo 15 Kulttuurimyllyssä vierailuohjelmiston ensimmäiseen hakuun liittyvän infotilaisuuden, jossa esittelemme Kulttuurimyllyn tiloja ja mahdollisuuksia vierailusta kiinnostuneille esittävän taiteen ryhmille. Samalla tapaaminen on myös hyvä verkostoitumistilaisuus vapaan kentän toimijoille. Info-tilaisuus kestää n. 45 min, jonka jälkeen aikaa on varattu vapaalle keskustelulle ja toimijoiden väliselle verkostoitumiselle sekä hakijoiden omiin hakuklinikka-aikoihin.

Ilmoittaudu hakuinfoon 10.3. mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja ja haku 20.3. mennessä: http://www.kulttuurimylly.com/vierailuohjelmisto-haku