Sirkus Faktorin vuosi alkaa yhteistyöllä tamperelaisen Circus Ruska Festivalin kanssa

Sirkus Faktori toteuttaa kaksi tapahtumaa yhteistyössä Circus Ruska Festivalin kanssa. Sirkus Faktorin tuottamat, kotimaisille sirkusammattilaisille suunnatut tapahtumat ovat osa 15.–16.2.2019 järjestettävän Circus Ruska Festivalin ohjelmistoa.

Sirkusbrunssi 16.2. klo 11–13

Erityisesti sirkustaiteen ammattilaisille järjestetään Sirkusbrunssi lauantaina 16.2.2019 klo 11–13 Hiedanrannan kartanolla. Sirkusbrunssi on sirkustaiteilijoiden ammatillisen jakamisen paikka pienessä luottamuksellisessa joukossa ruuan äärellä. Brunssilla jaetaan sirkustaiteilijuuteen ja ammattitaiteilijan arkeen liittyviä kysymyksiä, kokemuksia ja haasteitakin. Brunssin emäntänä toimii näyttelijä ja klovni Laura Rämä.

Brunssille on ilmoittauduttava ennakkoon, viimeistään 31.1.2019. Brunssin osallistujien määrä on rajattu ja brunssin osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet brunssille www.sirkusfaktori.fi/tapahtumat

Keskustelu sirkustaiteesta 15.2. klo 15–17

Circus Ruska Festivaalin käynnistyessä perjantaina 15.2.2019 järjestetään klo 15-17 Keskustelu sirkustaiteesta –tapahtuma Hiedanrannan kartanolla. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Kutsumme erityisesti sirkustaiteilijoita ja sirkustaiteen opiskelijoita osallistumaan keskusteluun. Myös festivaaliyleisö ja muut kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Keskustelua viitoittaa ja sirkustaiteen äärelle johdattelee esityskriitikko ja tietokirjailija Maria Säkö. Keskusteluun osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tapahtumien toteuttamisessa on mukana myös Sirkuksen tiedotuskeskus.

Sirkus Faktorin vapaaharjoitusvuorot käynnistyvat Kuivaamolla 15.1.2019. Seuraa Faktorin tapahtumia verkkosivuilla sirkusfaktori.fi ja Facebookissa.

(Lähde: Sirkus Faktorin tiedote 3.1.2019)