Culture Tourism for City Breakers – uusia yleisöjä taide- ja kulttuurisisällöille!

Haluatko löytää teoksellesi tai tapahtumallesi uusia yleisöjä? Etsitkö uusia yhteistyökumppaneita? Oletko tullut ajatelleeksi, että vastaus voisi löytyä kasvavilta kansainvälisiltä matkailumarkkinoilta?

Onko sinulla työryhmä, idean poikanen tai valmis teos, jolle etsit yleisöä ja toimintamahdollisuuksia? Oletko kulttuurikentän freelancer, kulttuuriyrittäjä, taidelaitoksen edustaja, tuottaja, taiteilija, taiteilija-tuottaja? Tule mukaan Kulttuurimatkailun kehittäjäfoorumiin helmi-huhtikuussa 2019!

Culture Tourism for City Breakers kutsuu kulttuuri- ja matkailualan ammattilaisia mukaan ideasparraukseen, tuotteistamispajaan, markkinointiklinikalle sekä verkostoitumaan kohti kulttuurimatkailumarkkinoilla häämöttäviä toimintamahdollisuuksia.

Kehittäjäfoorumi- päivissä kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja kulttuurimatkailun ajankohtaisista ilmiöistä. Kiinnostavien Keynote- puheenvuorojen lisäksi tarjolla on maksuttomia työpajoja.

27.2. Kulttuurimatkailu ja yhteisöllinen kaupunkikulttuuri
13.3. Tapahtumat ja festivaalit matkailupalveluina
27.3. Esittävä taide kulttuurimatkailumarkkinoilla
10.4. Kulttuurimatkailun tulevaisuuden trendit

CTCB HELSINKI: KULTTUURIMATKAILUN KEHITTÄJÄFOORUMIN PAJAT:

1. Ideasta eteenpäin -sparrauspaja

Onko sinulla idea, hahmotelma, haave pöytälaatikossa? Taide/kulttuurisisältöistä osaamista, jonka yleisöksi voisit ajatella kansainvälisiä matkailijoita? Etkö tiedä miten lähtisit viemään ideaa eteenpäin kohti toteutusta ja matkailumarkkinoita? Oletko esimerkiksi taiteilija, taiteilija-tuottaja, kulttuurituottaja, tapahtumatuottaja, työpari? Tämä paja on sinulle/teille!

2. Tuotteistamispaja ”Teoksesta/tuotteesta matkailupalveluksi”

Onko sinulla valmis teos / esitys / ohjelmakokonaisuus, jonka haluat tuotteistaa matkailumarkkinoille? Etsitkö uusia yleisöjä ja/tai yhteistyökumppaneita teoksellesi tai tapahtumallesi? Oletko esimerkiksi freelancer-taiteilija, taiteilija-tuottaja, taiteellisen työryhmän tuottaja, manageri, agentti, taidelaitoksen tuottaja/markkinointihenkilö. Tämä paja on sinulle/edustamallesi yhteisölle.

3. Kulttuurimatkailupalvelujen kv-markkinat ja jakelukanavat

Haluatko tietää lisää (kulttuuri)matkailupalvelujen kansainvälisistä markkinoista ja jakelukanavista. Mitkä ovat ajankohtaisimmat jakelukanavat, myyntialustat ja miten niihin pääsee mukaan? Tämä klinikka on sinulle.

4. Speed Meeting: kulttuuri- & matkailutoimijoiden treffit

Etsitkö lisää yhteistyökumppaneita, haluatko verkostoitua monialaisesti tavoitteenasi hyötyä kasvavista kv-matkailumarkkinoista? Haluatko kurkistaa oman kuplasi ulkopuolelle? Olet kulttuurikentän tai matkailukentän toimija. Nämä treffit ovat sinulle!

Kulttuurimatkailun kehittäjäfoorumi Metropolian Arabian kampuksella, Hämeentie 135D, Helsinki. Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja ja ilmoittautumislomakkeen löydät osoitteesta: ctcb.metropolia.fi/helsinki

(Lähde: Metropolian tiedote 24.1.2019)