Työtä tarjolla: Läänintaiteilija, kansainväliset taidetuotannot, itäisten alueiden välinen 

Läänintaiteilijan tehtävänä on taiteen edistäminen aktiivisella asiantuntijatyöllä Taiken kehittämisohjelmissa ja projekteissa. Läänintaiteilijat työskentelevät alueellisesti, alueiden välisesti tai valtakunnallisesti. Toiminnan keskeinen tavoite on edistää yhteiskunnassa ammattitaiteilijoiden asemaa sekä työskentelyedellytyksiä.

Taide- ja kulttuuripalvelut tuotetaan monen tahon yhteistyönä. Läänintaiteilija työskentelee näissä verkostoissa asiantuntijana toteuttamalla Taiken ja sen yhteistyötahojen kehittämisprojekteja, vahvistamalla verkostoja, osallistumalla tiedon keräämiseen, hyödyntämiseen ja alan toimintaprosessien kehittämiseen. Läänintaiteilijan työllä tavoitellaan muutosta rakenteissa, asenteissa ja lisätään tietoa taiteen mahdollisuuksista ja tuetaan sitä kautta taiteilijoiden työllistymismahdollisuuksia.

Valinnassa huomioidaan Taiken nykyisten läänintaiteilijoiden edustama asiantuntijuus, jota valinnalla täydennetään, laajennetaan tai vahvistetaan. Läänintaiteilijan tehtävässä henkilö ei voi kohdistaa työpanostaan henkilökohtaisen taiteilijauran edistämiseen. Työsuhteen aikana ei voi hakea Taiteen edistämiskeskuksen rahoitusta.

Tehtävä on määräaikainen 1.2.2019-31.12.2023.  Palkka on 2.796,06 euroa /kk.

Lue työnkuvasta lisää ja hae tehtävään sähköisesti.

Hae viimeistään:  9.11.2018 16:00

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Taiteen edistämiskeskus, kirjaamo
PL 1001
00531 Helsinki

Lisätietoja tehtävästä:
Tomi Aho, Erityisasiantuntija, 0295 330 850