Tule Cirkoon vaihtamaan kuulumisia aamukahveille!  

Cirkossa tarjoillaan aamukahvia 11. joulukuuta klo 10. Kaikille sirkusalan toimijoille avoimessa kahvihetkessä tavataan kollegoita ja jaetaan tietoa sekä kuulumisia. Kahvihetken lomassa pääset rupattelemaan myös Cirkon toimiston uusien kasvojen kanssa. Tarjolla hyvää kahvia, glögiä ja piparia! Ilmoittaudu mukaan 5.12. mennessä täällä.

Cirko invites you to join us to a coffee morning gathering that is open for everyone involved in the circus field on December 11 at 10 am. Come and meet with colleagues, share your news and make new connections: You’ll have an opportunity to chat with the new faces in Cirko’s office. Good coffee, glögg and pepper cakes will be provided! Enrollments open till December 5: Fill your name and email on this form.