Aura Company aloittaa esitystoiminnan Turussa

Aura Company on Turkuun keväällä 2018 perustettu sirkus- ja teatterialan yhdistys, joka ylläpitää taidetilaa Turun keskustan tuntumassa. Aura Company aloittaa esitystoiminnan taidetilassaan 7.12.2018. Tällöin ensi-illassa on Emma Nivalan SenseS-nykysirkusteos sekä Markus Nivalan Rytmipallot-rytmijongleerausesitys. Lisätietoja esityksistä löytyy yhdistyksen Facebook-sivulta sekä nettisivuilta www.sirkusteatteriaura.com. Kevään 2019 esitystoimintaan kuuluu open stage -illat sekä omia tuotantoja että vierailevia produktioita.

Yhdistyksen taidetilassa on toiminut elokuusta 2018 alkaen myös sirkuskoulu, joka tarjoaa Turkulaisille mahdollisuuden sirkusharrastukseen ammattilaisten ohjauksessa. Ensimmäisenä syksynä sirkuskoulussa oli jo yli 50 oppilasta. Muuna aikana sirkuskoulun ulkopuolella taidetila toimii yhdistyksen produktioden ja projektien harjoitus- ja esitystilana. Aura Companyn tilassa on myös esittäväntaiteen ammattilaisille suunnattu harjoitusvuoro sunnuntaisin. Keväällä 2019 taidetilassa alkavat myös teatteriryhmät lapsille sekä aikuisille.

Aura Company on toteuttaa tiivistä yhteistyötä Turun kaupungin kanssa mm. kesällä järjestetyssä lähiösirkusprojektissa, syksyn ainana Turun alakouluissa toteutetussa Taidelukkari-hankkeessa sekä toteuttaen sirkustyöpajoja mm. lähialueen vankiloissa.

Tutustu Aura Companyn toimintaan verkkosivuillamme: www.sirkusteatteriaura.com

(Lähde: Aura Companyn tiedote 30.11.2018)